Vi öppnade vår Örebrodepå i februari 2013 och har hela tiden haft en fantastisk utveckling. Tillväxten fortsätter och vi breddar kontinuerligt vårt utbud av maskiner och tillbehör. Trångboddheten är ett faktum och nu är det hög tid att ta nästa steg.

I våra nybyggda lokaler får våra medarbetare en klart bättre arbetsmiljö samtidigt som vi ökar tillgängligheten då det hämtas och lämnas maskiner. Vi hoppas och tror att våra kunder snabbt kommer märka av smidigheten.

Nu väntar några hektiska dagar för att vi ska hinna få allt på plats innan vi öppnar portarna på Gamla vägen 10 i Örebro. Vi har självklart öppet som vanligt på Elementvägen men ber redan nu om överseende om det kan upplevas lite rörigt under flyttperioden. Vi lovar att försöka hålla samma höga service som vanligt.

Måndag den 20 november är startskottet på en veckas invigningsfirande och då är alla våra kunder och leverantörer varmt välkomna.

 

Share →