Hyrcenter Nerike AB är ett maskinuthyrningsföretag med huvudkontor i Kumla, Örebro Län. Vi har maskindepåer i Kumla, Örebro, Skövde och Tibro.

Vi är idag ca 30 medarbetare och våra kunder och uppdragsgivare finns inom byggbranschen, industrin och offentlig sektor. I vår bransch är vi en av regionens större privata aktörer, både avseende arbetsområde och maskinflotta.

Vi har ända sedan starten 2010 haft en stadig tillväxt och vi har en positiv prognos för de kommande åren. Vi söker därför ytterligare medarbetare för att stärka vår position och för att på ett ännu bättre sätt kunna möta våra kunders behov.

Servicetekniker/montageledare för vårt sortiment inom byggetablering

Vårt sortiment inom byggetableringsprodukter och tjänster växer kontinuerligt och vi behöver förstärka vårt team i Kumla med en person. Du kommer ansvara för våra bodar, vagnar, containers och annan kringutrustning i vår hyrpark. I arbetet ingår montage av grunder, dockning, leveranser och underhållsarbete varför vi ser att du har en bred praktiskt erfarenhet från t.ex. byggsektorn. Du kommer att agera sammanhållande länk mellan våra maskindepåer inom ditt ansvarsområde, samtidigt som du kommer vara kontaktperson gentemot våra leverantörer och kunder. Med detta som bakgrund ser vi att du är en person som har lätt för att kommunicera och att du har en mycket hög servicekänsla.

Serviceinriktad Innesäljare till vår depå i Skövde

Som innesäljare på vår Skövdedepå kommer du att vara depåns mittpunkt när det gäller affärerna med våra kunder. Du kommer arbeta med kundmottagning i vår butik i Skövde samtidigt som du agerar som ordermottagare via telefon. Vi har ett brett sortiment av maskiner i vår hyrflotta och vi ser helst att du har ett genuint intresse för maskiner och tror att du kanske kommer från bygg- eller industrisektorn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundmottagning eller butiksarbete, orderregistrering i digitala system och att du har en stor portion servicekänsla.

Viktig information gällande alla våra lediga tjänster

Vårt mål är att alltid vara marknadens bästa alternativ gällande maskinuthyrning och det är helt avgörande att du är en person med hög servicekänsla och att du sätter kunden i första rummet. Vidare söker dig med hög social kompetens och att du är flexibel, noggrann, lojal och punktlig samt att du har ett stort sinne för ordning och reda på arbetsplatsen.

Vi arbetar hela tiden i en miljö där varje kundkontakt påverkar vilken arbetsuppgift som kommer här näst. Hos oss på Hyrcenter tas snabba beslut och arbetsdagarna håller ofta ett högt tempo. Hos oss behövs därför en hög stresströskel och att du har en förmåga att hantera flera uppdrag parallellt med varandra.

Om du vill jobba i en flexibel miljö, i en bransch och ett företag på frammarsch och om du stämmer in på de profiler som vi söker, tveka då inte att söka den tjänst som passar dig.

B-Körkort är ett krav för samtliga tjänster

Rekryteringsprocessen pågår fortlöpande så vi rekommenderar dig att söka tjänsterna snarast.

Tillträde: Hösten 2017

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till: jobb@hyrcenter.org

Frågor angående tjänsten besvaras av:
Tobias Wretefelt
070-580 37 44
tobbe@hyrcenter.org

Välkommen med din ansökan!