Utbildning

Vi erbjuder en hel del olika typer av utbildning som är kopplade till de maskiner som finns i vårt utbud. Om du har andra behov, utöver det du hittar här nedan, så får du gärna kontakta oss för mer information och kanske en offert. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi lösa det mesta inom utbildningsområdet.

Liftutbildning, Grund

Giltig 5 år. Utbildningen består av en heldag teori och praktik förlagd i våra lokaler i Kumla alternativt på av kunden önskad plats. Utbildningar hålls efter behov samt vid ett antal fastlagda tider fördelade under året. Efter genomgången och godkänd kurs kan du som kursdeltagare framföra lift på arbetsplatser under 5 år från kursdatumet. Utbildningen är godkänd enligt Liftutbildningsrådets riktlinjer.

Liftutbildning, Fortsättning

Denna kurs genomförs för förnyelse av liftförarbevisen. Kursen omfattar teori och praktik under en halvdag i våra lokaler i Kumla eller på av kunden önskad plats. Utbildningen är godkänd enligt Liftutbildningsrådets riktlinjer.

Teleskoplastarutbildning, Truckkort C7

Denna utbildning ger dig som kursdeltagare rätt att framföra teleskoplastare med lyftredskap (gafflar/kranarm) på hårdgjord yta. Utbildningen omfattar 2 dagar och är förlagd till våra lokaler i Kumla alternativt på av kunden önskad plats. Kursen innefattar teori och praktik och följer TYA:s riktlinjer. Utbildningen hålls vartefter behov finns.

Truckkort, Behörighet A

Ger behörighet på låglyftare, lågplocktruck och ledtruckar. Kursens omfattning är ca 8 tim teori och sedan tillkommer praktiktid som kan variera beroende på förarens förkunskaper.

Truckkort, Behörighet B

Ger behörighet på motviktstruck, skjutstativtruck, stödbenstruck och plocktruck. Kursens omfattning är ca 20 tim teori och sedan tillkommer praktiktid som kan variera beroende på förarens förkunskaper.

Truckkort, Behörighet C

C-utbildningen är en påbyggnadsutbildning som kräver att man har genomgått B-utbildningen. Den omfattar alla specialmaskiner som inte ingår i A- eller B-utbildningen, inklusive hjullastare för gaffelhantering m m. Denna truckutbildning omfattar 8 timmar teori och sedan tillkommer praktiktid för respektive maskintyp.

Kontakta oss för inplanerade kursdatum och prisuppgifter.

<< Till vårt koncept <<